Kund Display System

Sänd ett skräddarsytt budskap till dina kunder som står i kassakön och väntar på att få betala! Polygon erbjuder ett lättanvänt redigeringsverktyg CDS (Customer Display System) som hjälper dig att själv skapa ett eget valfritt reklambudskap till dina kunder i butiken.  Detta kan styras på olika nivåer; butikskedja, enskild butik eller på kassanivå.

I det senare fallet kan det användas för olika Shop-in-shop kassor där du vill ha olika budskap i olika kassor. Budskapet kan läggas upp för en viss period, vissa dagar eller generellt för hela kedjan. Det kan lätt administreras centralt från dagens kända webläsare; Internet explorer, Chrome, Firefox eller Safari. Budskapet presenteras på en bildskärm i butiken  – antingen kopplad till PRS-kassan (sk kunddisplay skärm – där även kvittoinformation visas under kassaköpet) eller på en separat uppställd reklamskärm som är kopplad till en liten dator med internetanslutning.

Budskapet förevisas i valt bildformat som i tex ett bildspel samt text med valt typsnitt som lätt kan redigeras och animeras. Budskapet kan med fördel kopplas till butikens tidsbegränsade pris- och produktkampanjer för att förstärka budskapet och delge kunderna värdefull information om erbjudanden som de inte bör missa. Speciellt för kunder i en kassakö har undersökningar visat att de är extra mottagliga för denna typ av information. Rörligt media i form av en kortare reklamfilm är också möjligt.

Tala med oss på Polygon så kan vi förevisa lösningar som kan passa i just din butik.